Event Team

event team

Event Team on KUREO ry:n hallitusta auttava työryhmä tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa, joka mahdollistaa tutustumisen KUREO ry:n toimintaan matalalla kynnyksellä. Event Teamissä oleminen vie sinut todella lähelle tapahtumien suunnittelua ja toteutusta. Saat kaiken lisäksi projektiopintoja ja opettajat tekevät päätöksen hakijoista yhdessä hallituksen kanssa.

Event Team otettiin käyttöön ensimmäisen kerran kaudella 2021 ja tapahtumavastaavat toimivat tiimin yhteyshenkilönä.  Vuonna 2023 Event Teamiin otettiin mukaan 4 jäsentä, joissa jokainen vuosikurssi on edustettuna. Näin KUREO ry:llä on linkki jokaiseen vuosikurssiin ja saamme tietoomme, millaisia tapahtumia jäsenistö haluaisi järjestettävän.

Iina sormunen

Vuosikurssi 3

iina.sormunen@kureory.com

040 065 7738

Miksi halusin Event Teamiin?

"Halusin mukaan event teamiin, koska opintojen aikana on selkiytynyt, että tapahtumien parissa työskentely on se mun juttu. Ajattelin, että tässä olisi hyvä mahdollisuus päästä oppimaan uutta ja kehittämään itseensä"

Minna kiiski

Vuosikurssi 2

minna.kiiski@kureory.com

050 524 7210

Miksi halusin Event Teamiin?

"Hain even teamiin, koska tykkään ideoida ja olla mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia! Uskon event teamissa olon tuovan hyvää kokemusta alalta!"


Emilia marjamäki

Vuosikurssi 2

emilia.marjamaki@kureory.com

044 282 7555

Miksi halusin Event Teamiin?

"Halusin event teamiin, sillä tykkään ideoida ja olla mukana järjestämässä tapahtumia. Halusin päästä toteuttamaan kivoja tapahtumia, sekä kartuttamaan kokemusta ja oppimaan uutta!" 


Nea issakainen

Vuosikurssi 1

nea.issakainen@kureory.com

050 432 0145

Miksi halusin Event Teamiin?

''Event teamiin haluamisen päätös oli helppo, sillä minulta löytyi aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Halu kasvoi kiinnostuksesta kokemusten lisäämiseen ja uuden oppimiseen, joten mielestäni event team oli juuri se oikea paikka minulle!"